Vezető tisztségviselőink

Szervezetünk vezetését az igazgató látja el, akit a tagok képviselőiből egy vagy két évente rotációs alapon a taggyűlés választ. 2020. július 1-je óta Gerzsei Attila (Hisense Europe, Group Szerviz- es Ügyfélszolgálati Igazgató) tölti be a tisztséget.

Az egyesülés operatív irányításáért a szervezet egyetlen munkavállalója, a cégvezető felelős. 2005. január 1-jétől, az APPLiA Magyarország Egyesülés alapításától kezdve ezt a tisztséget Mészáros Fanni tölti be.

Vezető tisztségviselőink szabadidejükben sem mindig szabadulhatnak a háztartási gépek világától.

Fanni több évtizedes tenisz versenyzői múlttal a háta mögött – mondhatjuk, hogy – a sport világából csöppent a gépek világába. Ma már kevesebb időt tölt a vörös salakon, szabadidejében inkább járja az erdőket, mezőket, akár biciklivel, akár gyalog. Az utóbbi években lelkes kéktúrázóvá vált. Egy-egy kalandot még a mesekönyveibe is belesző.

Időnként a tenger mélyére is lemerészkedik, ha különleges kikapcsolódásra vágyik. No, persze még itt sem kerülheti el a végzete: a tenger csodálatos élőlényei és az elsüllyedt hajóroncsok mellett időnként egy-egy mosógép-ronccsal is szembe találja magát. Még szerencse, hogy mindig nála van kedvenc fényképezőgépe, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot, és elmagyarázhassa a lelkes búvárpalántáknak, hogy bizony-bizony az elektronikai hulladéknak nem a tenger mélyén van a helye!

Attila hobbija sem nélkülözi a kapcsolatot a háztartási gépek világával: igazi gurmanként és lelkes lakberendezőként nap, mint nap más szemmel (is :)) tekint rájuk. Az utóbbi időben ő is hódol a kerékpározás élményének: családi e-bike-ozásba fogtak.