Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért!

Januárban véget ért a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! kampány, de máris itt az új pályázat az új tervekkel! Március 15-ig esszé és kisfilm kategóriában is lehet nevezni az APPLiA Magyarország által általánosiskolás- és középiskolás diákok számára kiírt pályázaton. A pályázat részletei ide kattintva érhetők el. Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu.

APPLiA-suli minden pénteken!

2020. novembere óta minden pénteken jelentkezik az APPLiA-suli az APPLiA Magyarország facebook-oldalán. November – december folyamán az új energiacímke volt a heti edukáció középpontjában, idén januártól pedig a következő hetekben az új jótállási szabályokkal ismerkedhetnek az érdeklődők. Kedvcsinálónak kattintson a képre az első kisfilm megtekintéséhez! Várjuk Önt is az APPLiA-suliban a facebookon!

Véget ért a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! kampány

2021 első hetében véget ért a Szerintem… Fiatalok egy  zöldebb jövőért! kampány. 2019 őszén kérdeztük meg a fiatalokat, mit gondolnak bolygónk jelenéről és jövőjéről. A pályázatra érkezett pályaművek közül 55-öt választottunk ki, az 55 pályázó diákot meghívtuk egy kreatív fotózásra. Kattints a képre a werkfilm megtekintéséhez! A fotókból készült el az APPLiA Magyarország 2020-as naptára. […]