Elindult a Szerintem-kampány!

A tavalyi ősz során hirdette meg az APPLiA Magyarország Egyesülés a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázatot általánosiskolás- és középiskolás-diákoknak. A pályázat kiírója arra kérte a diákokat, hogy fogalmazzák meg, mit is gondolnak környezetünk, bolygónk jelenéről és jövőjéről.

A kiválasztott legjobb 55 pályamű egy-egy gondolata és a gondolatokat megfogalmazó diákok szerepelnek az APPLiA Magyarország Egyesülés 2020-as asztali naptárának egyes oldalain.

A diákok írásai teljes egészükben a www.youthforfuture.hu honlapon olvashatóak.

2020. elején pedig kezdetét vette a Szerintem-kampány, melynek keretében az APPLiA Magyarország Egyesülés facebook-oldalán minden héten bemutatásra kerül az adott naptár-héten szereplő kisdiák és a zöldebb jövőről szóló gondolatai, továbbá az aktuális jeles nap(ok) és üzeneteik. A kampányt az év során a diákokkal a fotózás során forgatott interjúkból készített kisfilmek, továbbá nyereményjátékok is színesítik.

Az első heti poszt – „Anna szerint” – itt olvasható:

https://www.facebook.com/applia.hu/posts/2589700841316650

A második heti poszt – „Kinga szerint” – itt olvasható:

https://www.facebook.com/applia.hu/posts/2597204890566245?__tn__=K-R

Az APPLiA Magyarország Egyesülés szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, az aktuális környezeti kérdésekről egy közös gondolkodásban, ötletelésben és változásban részt venni vágyót a facebookon (az APPLiA Magyarország Egyesülés facebook-oldala: https://www.facebook.com/applia.hu/).

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a fotózásról készült werkfilmet:

 

Információ a sajtó és média részére:

Mészáros Fanni

Cégvezető

APPLiA Magyarország Egyesülés

D18 Kávézó, könyvesbolt és irodaház

1066 Budapest, Dessewffy u. 18-20.

Email:  fanni.meszaros@applia.hu

Telefon: 06209120470

 

A sajtóközlemény letölthető itt: Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! – Sajtóinformáció