Forgó Morgó YouTube csatorna pályázat: eredményhirdetés!

Az április 21-én a Föld Napja kapcsán a D18 kávézó, könyvesbolt és irodaház rendezvénytermében megtartott eredményhirdetésre 3 osztály kapott meghívást: Budapestről a Lázár Vilmos Általános Iskola 6.b. osztálya, Debrecenből a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola 6. c. osztálya, valamint Székesfehérvárról a Tóvárosi Általános Iskola 8.b. osztálya. A három díjazott kisfilm, melyet a gyerekek készítettek, megtekinthető a www.forgomorgo.hu honlap YouTube csatornáján!

Mi mindannyian hiszünk a Föld Napja mottójában: Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? A válaszunk: Éljünk okosabban! Rajtunk és rajtad is múlik.
Köszönjük minden gyereknek és pedagógusnak, hogy részt vettek pályázatunkon, és ezáltal hozzájárultak, hogy az új Forgó Morgó honlap sokkal jobb legyen!

A pályázat végeredménye:

1. helyezés: Segítség! Szemétség! – Lázár Vilmos Általános Iskola 6.b. osztálya

2. helyezés: Gondolj bele! – Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola 6. c. osztálya

3. helyezés: Tégy a környezetedért, MOST! – Tóvárosi Általános Iskola 8.b. osztálya

Szerintünk azonban a legnagyobb győztesek azok, akik megnézik a kisfilmeket, belegondolnak mindabba, amit a gyerekek megfogalmaztak, védik és óvják a természetet,  hiszen ezzel megkímélnek sok életet, tehát tesznek a környezetükért, MOST!

A pályázatról és az új Forgó Morgó honlapról készült kisfilm az Ozone Network Revolúció című környezetvédelmi műsorában az alábbi időpontokban kerül majd adásba:

május 20. vasárnap, 14.30

május 26. szombat, 10.00

május 27. vasárnap, 10.00

Related content: