Felújított mosógépek rászorulóknak

Bár az idei Otthon Melege Program keretében meghirdetett Háztartási Nagygépek Cseréje Alprogramban (HGCS 2017) is jelentős, akár 45.000 Ft összegű támogatás is kapható egyes háztartási nagygépek cseréjéhez, tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik még ilyen nagymértékű támogatás esetén sem tudják régi, energiafaló készülékeiket lecserélni, mert nem tudják az önrészt kifizetni.

Azt találtuk ki, hogy megnézzük, vajon a 2017-ben kezdődő csereprogramban leadott mosógépek közül ki tudunk-e választani olyan, még jó állapotban lévő készülékeket, melyek kisebb, gazdaságosan elvégezhető felújítási munkálatokat követően alkalmasak lehetnek arra, hogy a nagyon régi, energiafaló mosógépeket még jó ideig hatékonyan helyettesítsék.

Reméljük, hogy sikerrel járunk, és sok családhoz, családokat segítő intézményhez kerülhet majd adományként felújított mosógép!

Nem utolsósorban további energiamegtakarítással járulhatunk hozzá az Otthon Melege Program sikeréhez, valamint a körforgásos gazdaság megvalósításához!

Kapcsolódó tartalom: