Hírek

Ezen az oldalon megtalálhatja a CECED Magyarország Egyesülés aktuális és korábbi híreit.

Amennyiben nemzetközi szervezetünk, a CECED hírei érdeklik, kérjük, látogasson el a http://www.ceced.eu/site-ceced/media-resources.html oldalra. Az itt található tartalmakkal kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal kérdésével, kérésével!

Forgó Morgó YouTube csatorna pályázat: eredményhirdetés!

2018. április 22.
Az április 21-én a Föld Napja kapcsán a D18 kávézó, könyvesbolt és irodaház rendezvénytermében megtartott eredményhirdetésre 3 osztály kapott meghívást: Budapestről a Lázár Vilmos Általános Iskola 6.b. osztálya, Debrecenből a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola 6. c. osztálya, valamint Székesfehérvárról a Tóvárosi Általános Iskola 8.b. osztálya. A három díjazott kisfilm, melyet a gyerekek készítettek, megtekinthető a www.forgomorgo.hu honlap YouTube csatornáján! 

Föld napi meglepetés

2018. április 20.
„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Szakmák éjszakája a Mechatronikai Szakgimnáziumban

2018. április 13.
Idén április 13-án, pénteken került sor a  mostanra hagyománnyá váló Szakmák éjszakája programsorozat megrendezésére. Ebből az alkalomból az APPLiA Magyarország Egyesülés szerelőképzési munkacsoportja a Mechatronikai Szakgimnáziumba látogatott.

Forgó Morgó YouTube csatornája!

2018. április 10.
Április 8-án lejárt a határidő a Forgó Morgó YouTube csatorna pályázatra készített kisfilmek elküldésére.

Az APPLiA Magyarország elsőként követte az APPLiA Europe-ot a névváltoztatásban

2018. március 21.
A CECED, az európai háztartásigép-gyártó és forgalmazó vállalatok érdekképviseleti szervezete 60 évvel a megalakulása után új nevet (APPLiA Europe) és új arculatot kapott. A változás eredményeképpen a hazai szervezet is APPLiA Magyarország Egyesülés néven folytatja tovább munkáját a mai naptól.

Oldalak